R.E. (Rosana) Kleinlugtebeld

drs. R.E. (Rosana) Kleinlugtebeld
drs. R.E. (Rosana) Kleinlugtebeld
Description
Buitenspel staan
Uit ervaring weet ik hoe het is om op sommige momenten in je leven niet over problemen te kunnen praten. Dit gevoel van buitenspel staan kan het leven soms zo zwaar maken. Maar op het moment dat er iemand voor je is die samen met jou problemen kan dragen, wordt alles ook daadwerkelijk een stuk draaglijker. Je mag het loslaten en je krijgt weer energie en moed om verder te gaan. Zelf heb ik dit ervaren toen ik mijn vader onverwachts verloor. Deze verlieservaring was ontzettend zwaar voor me.

Wandelen werkt helend
Tijdens het rouwproces besloot ik om in mijn eentje de Camino de Santiago te gaan lopen. Op een gegeven moment liep ik op een regenachtige dag in Spanje richting een kerkje. De mensen daar hadden voor iedereen een beker warme melk klaarstaan. Een klein en simpel gebaar dat me in huilen deed uitbarsten. Het liet me weer dankbaarheid voelen voor het leven. Tijdens deze bijzondere wandeltocht mocht mijn verdriet er zijn en begon ik stapje voor stapje weer al het moois in het leven te zien. Dit is ook de reden dat ik wandelcoaching toepas in mijn praktijk, omdat ik zelf heb ervaren hoe helend wandelen kan zijn.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.R.E. (ROSANA)-KLEINLUGTEBELD.2021-09-01.POOCTR 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact R.E. (Rosana) Kleinlugtebeld

  • How can i help you