L. (Lieneke) Witloks

 L. (Lieneke) Witloks
L. (Lieneke) Witloks
Description
Over Lieneke

Over Lieneke

Lieneke studeerde communicatie in Tilburg en volgde de afgelopen jaren, behalve de Basisopleidingen tot ADR Register / MfN registermediator, ook meerdere specialisaties op het gebied van coaching, conflictmanagement en familiezaken. Sinds 2009 is Lieneke zelfstandig ondernemer en heeft ze de afgelopen jaren communicatieondersteuning geboden aan organisaties, teams en individuen. Lieneke werd ingezet om anderen te helpen bij creatieve, ondernemende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Haar persoonlijke visie met betrekking tot conflicten heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en gespecialiseerd, ze is hierdoor conflicten gaan zien als een bron voor ontwikkeling en groei. Lieneke is in staat om op een zorgvuldige manier intensieve communicatieprocessen te begeleiden en te ondertitelen.

Lieneke is intuïtief sterk, ruimdenkend en wordt gewaardeerd om haar luisterend oor en spiegelend vermogen. Ze is aangesloten bij ADR Register en het Mediators federatie kwaliteitsregister Nederland (voormalige NMI-register).

Certificates

Name Number Valid till
Certification (full) Conflictnavigator - conflict coach ADR.ICR.CONFLICTNAVIGATOR - CONFLICT COACH.CERTIFICATION (FULL).L. (LIENEKE)-WITLOKS.2021-12-01.JXVPDV 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact L. (Lieneke) Witloks

  • How can i help you