W. (Wilko) Knol

 W. (Wilko) Knol
W. (Wilko) Knol
Description
OVER MIJ
Mijn naam is Wilko Knol en ik ben geboren in 1977. Ik ben eigenaar en oprichter van het bedrijf met dezelfde naam ‘Wilko Knol’. Van daaruit doe ik wat ik het liefste doe: coachen, ondersteunen en begeleiden van mensen met hun eigen financiën en het welbevinden.

Mensen omschrijven mij als enthousiast, doelgericht, betrokken bij de medemens, deskundig, zorgvuldig en daadkrachtig. Mijn belangrijkste waarden zijn betrouwbaarheid, authentiek blijven en ook transparant samenwerken.

ERVARING
Als kind was ik al geïnteresseerd in cijfers. Inmiddels kijk ik met plezier terug op jarenlange ervaring binnen de financiële administratie bij verschillende grotere organisaties. Daarnaast heb ik altijd interesse gehad in mijn medemens. Ik houd ervan om mensen verder te helpen en te coachen.

Zo komen twee passies samen in mijn werk. Het geeft mij voldoening als ik structuur aan kan brengen in uw financiële situatie. Hierdoor ontstaat inzicht en overzicht wat immers leid tot financieel welbevinden en méér levensplezier.

OPLEIDING
Na het volgen van de opleiding tot NLP-practitioner heb ik me ingezet om mijn passie, het coachen van mensen, in mijn werk te kunnen leggen.

En heb ik de opleiding tot gecertificeerd budgetcoach, budgetbeheerder en schuldhulpverlener gevolgd en deze met goed gevolg afgerond.

Daarna heb ik aan de leergang Executele en Vereffening deelgenomen en ben ik lid bij Novex en bied ik ondersteuning bij zakelijke- en emotionele steun aan nabestaanden, en heeft dit een passende plek gekregen in mijn dienstverlening.

Certificates

Name Number Valid till
Certificering (associate certified) NLP-coach .NLP-COACH.CERTIFICERING (ASSOCIATE CERTIFIED).W. (WILKO)-KNOL.2022-01-01.JVCUTQ 2028-01-01
Certificering (associate certified) Conflictnavigator - nalatenschapscoach .CONFLICTNAVIGATOR - NALATENSCHAPSCOACH.CERTIFICERING (ASSOCIATE CERTIFIED).W. (WILKO)-KNOL.2022-01-01.SZZYXI 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact W. (Wilko) Knol

  • How can i help you