E.J.F. (Rina) Franssen Kamerling

 E.J.F. (Rina) Franssen Kamerling
E.J.F. (Rina) Franssen Kamerling
Description
Welkom bij Voluit IK kinder- en jongerencoaching. Ik ben Rina Franssen, getrouwd, moeder van 2 volwassen kinderen en oma van twee prachtige jongentjes.

Coachen is mijn passie. Mensen inzicht geven in eigen kwaliteiten en werken vanuit mogelijkheden is iets wat ik in veel van mijn functies binnen het bedrijfsleven heb kunnen en mogen doen en waar ik goed in ben. Ik maak graag contact met mensen en kinderen en ben gefascineerd in wat hen drijft, waar ze tegenaan lopen en welke mooie kwaliteiten ze bezitten om vanuit hun eigen unieke inzichten en mogelijkheden zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Ik ben gaandeweg tot het inzicht gekomen dat mijn hart uitgaat naar 1 op 1 coaching en dan vooral gericht op kinderen en jongeren. In 2021 heb ik daarom de opleiding tot Kindercoach bij de Academie voor Psychodynamica gevolgd. Als verdere aanvulling heb ik in januari 2022 de training gevolgd van het programma De kinderen scheiden mee. Hiermee heb ik nog meer handvatten gekregen om kinderen en jongeren in lastige, levens veranderende omstandigheden te kunnen ondersteunen. Dit door middel van individuele coaching maar ook door groepstrainingen.

Ik ben ervan overtuigd dat als kinderen en jongeren die ergens tegenaan lopen zoals bijvoorbeeld een scheiding, faalangst of pesten, vroegtijdig ondersteuning krijgen, zij daar hun leven lang profijt van hebben. Daarbij is coaching vooral gericht op de toekomst en inzetten van kwaliteiten en talenten, dit betekent relatief korte trajecten met hoge impact. De kwaliteiten en talenten van het kind worden inzichtelijk en samen kijken we welke stappen er gezet kunnen worden om te groeien en bloeien. Elk kind heeft nl een eigen oplossend vermogen. Ik ga uit van de kracht van het individuele kind en werk vanuit een oplossingsgerichte benadering.

Voluit IK staat voor het ontdekken van jouw eigen talenten en unieke kwaliteiten. Jezelf mogen en durven laten zien. Het leven is geen aaneenschakeling van zonneschijn en mooie momenten, hoe kun jij hiermee omgaan en inzetten wat je van nature hebt meegekregen.

Met mijn kennis en ervaring wil ik graag de wereld van kinderen een beetje mooier en lichter maken.

Certificates

Name Number Valid till
Recognition (training program) Training provider AMV Opleidingen Kinderen Scheiden Mee Coach® ICR.TRAINING PROVIDER AMV OPLEIDINGEN KINDEREN SCHEIDEN MEE COACH®.RECOGNITION (TRAINING PROGRAM).E.J.F. (RINA)-FRANSSEN KAMERLING.2023-02-01.NHYCMK N/A
Certification (associate) Child-coach ICR.CHILD-COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).E.J.F. (RINA)-FRANSSEN KAMERLING.2022-03-01.GHGGDZ 2028-01-01
Certification (associate) Coach ICR.COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).E.J.F. (RINA)-FRANSSEN KAMERLING.2022-03-01.YMRFUE 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact E.J.F. (Rina) Franssen Kamerling

  • How can i help you