J.W. (Jan Willem) Ilbrink

bachelor J.W. (Jan Willem) Ilbrink BC
bachelor J.W. (Jan Willem) Ilbrink BC
Description
Over De Hazelaar
De hazelaar is een boom of struik die de mensen al eeuwen van dienst is , de noten zijn gezond en het hout werd op allerlei manieren gebruikt. De praktijk de Hazelaar is vernoemd naar deze struik en stelt zich tot doel van dienst en van nut te zijn bij uw herstel van ziekte of kwaal.

Uw therapeut
Als kind groeide ik op in Indonesië en Singapore. Hier leerde ik de Chinese geneeswijzen van nabij kennen. In mijn loopbaan heb ik mij vooral bezig gehouden met het coachen en begeleiden van mensen. Eerst in managersfunctie en later als arbeidsdeskundige. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om gezondheidsklachten en belemmeringen te verhelpen. Deze zoektocht heeft mij na een post Hbo-opleiding tot supervisor en neuro linguïstisch programmeur, weer op het pad van de Chinese geneeswijzen gebracht.

De opleiding hiervoor, heb ik gevolgd aan de Academie Qing Bai. Gelijktijdig volgde ik aan de Hoge School voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem, de basisopleiding Westerse Geneeskunde. In 2003 legde ik met goed gevolg het examen af voor het basisjaar Chinese (meridiaan)massage. In 2005 studeerde ik af als acupuncturist en in 2007 voor de Chinese kruidentherapie.

Nadien volgde ik cursussen op het gebied van Tuina- Massage en Kinesiologie en bekwaamde ik mij o.a. in de werking van kiemplanten (gemmotherapie) en Schüssler zouten.

In 2011 behaalde ik het diploma ECIWO ( Embrio Containing Information of the Whole Organism) aan de Karel de Grote Hoge school te Antwerpen.

In 2012 richt ik mij verder in de behandeling van chronische ziekten en kanker volgens de methode van Hugo Nielsen uit Denemarken. Hiervoor volg ik een cursus bij Hugo Nielsen.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Hypnosis-coach ICR.HYPNOSIS-COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).J.W. (JAN WILLEM)-ILBRINK.2022-08-01.WTIOYD 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.W. (Jan Willem) Ilbrink

  • How can i help you