A.J. (Adri) van Bergeijk

 A.J. (Adri) van Bergeijk A.A.
A.J. (Adri) van Bergeijk A.A.
Description
Wie ben ik

Nalatenschapscoach Rosmalen houd zich voornamelijk bezig met advies en begeleiding bij nalatenschappen. Adri van Bergeijk adviseert en begeleidt nabestaanden bij het afwikkelen van een erfenis. Ook bij het sturen van de overgang van vermogen naar een volgende generatie kan Adri u adviseren. Samen met uw notaris kunnen we uw wensen optimaal behartigen. Met u kan ik een (digitaal)naslagwerk opmaken voor uw directe omgeving. Dit Persoonlijk LevensDossier is evenals een levenstestament onmisbaar voor u en uw directe omgeving. Bij langdurige ziekte of afwezigheid zullen ze u dankbaar zijn. Ik kan u daarbij helpen. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

Na mijn agrarische HBO opleiding ben ik gaan werken als bedrijvenconsulent bij een werkgeversorganisatie. In 1988 ben ik in Rosmalen een zelfstandig administratie kantoor gestart. In 1996 heb ik mijn accountants opleiding afgerond. In 2013 zijn de activiteiten van Accountantskantoor Adri van Bergeijk BV overgedragen aan ABAB Accountants. Hier ben ik tot en met 2016 werkzaam geweest als accountant voor het MKB. In het zicht van mijn pensionering heb ik gekozen voor de specialisatie “verlenen van hulp bij nalatenschappen”.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Inheritance coach ICR.INHERITANCE COACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.A.J. (ADRI)-VAN BERGEIJK.2016-08-01.2I6L4L 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact A.J. (Adri) van Bergeijk

  • How can i help you