L.L.B.M. (Lonneke) van Duurling

drs. L.L.B.M. (Lonneke) van Duurling Forensich arts KNMG, niet-praktiserend
drs. L.L.B.M. (Lonneke) van Duurling Forensich arts KNMG, niet-praktiserend
Description
Lonneke van Duurling

Nadat ik 5 fantastische kinderen heb grootgebracht en mijzelf jarenlang heb ingezet voor de erkenning in Nederland van forensisch-medisch onderzoek bij kindermishandeling en seksueel misbruik, gaf ik in 2017 mijn functies als forensisch arts en directeur van de Forensische Polikliniek Kindermishandeling op voor mijn droom om met paarden te werken. En dat heeft mij zóveel gebracht!
Hobbymatig had ik vanaf mijn jeugd al paarden om mij heen en samen met mijn partner Annemieke Koene begon ik ons bedrijf HorseFit- & Wellness. Hier begeleiden wij revalidatie- en trainingstrajecten voor paarden en zijn wij volledig gericht op de behoefte van het paard. Net als thuis trouwens, op onze LekWeide Stal, want wij vinden dat álle paarden een paardenleven moeten hebben!
Door mijn opleiding tot Paard- en Lifecoach kwam hier nog een nieuwe dimensie bij: de persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden die ik heb ontwikkeld tijdens mijn artsopleiding in Leiden en in mijn medische- en managementcarrière, kan ik nu bundelen in mijn werk met paarden. En dat voelt als een kadootje waar ik nog elke dag dankbaar voor ben.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Coach ICR.COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).L.L.B.M. (LONNEKE)-VAN DUURLING.2022-10-01.UWDQRU 2028-01-01
Certification (sub scope) ICR practitioner - medically qualified ICR.ICR PRACTITIONER - MEDICALLY QUALIFIED.CERTIFICATION (SUB SCOPE).L.L.B.M. (LONNEKE)-VAN DUURLING.2022-10-01.ILOZAS 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact L.L.B.M. (Lonneke) van Duurling

  • How can i help you