S. (Shana) Roomers

 S. (Shana) Roomers
S. (Shana) Roomers
Description
OVER SHAHA ROOMERS

Shana wist al snel dat ze in de zorgsector terecht wou. De menselijke geest en werking interesseren haar al van kleins af aan. Aangezien hypnose op een snelle en efficiënte manier resultaten geeft, wist ze dat dit het pad was dat ze wou volgen. Om die reden besloot ze haar opleiding te volgen tot hypnosetherapeut. Door haar empathisch vermogen en psychologische inzichten heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werken met emoties, trauma’s en gedragspatronen. Haar persoonlijke inbreng leidde tot de ontwikkeling van uiterst effectieve methodes.

Ook de wereld van het kind sprak Shana ontzettend aan. Door haar inlevingsvermogen en verbeeldingswereld kan ze zich perfect inleven in de beleving van een kind. Omwille van die reden is Shana de hypnosetherapeut bij uitstek in het behandelen van kinderen met gedrags- en leerproblemen. Bovendien behaalde Shana haar pedagogisch diploma om zo nog meer inzichten te krijgen in de wereld van het kind. Als life coach kan ze zowel kind als ouder op een bewust niveau coachen zodat elk aspect kan worden aangepakt.

Wanneer je te kampen hebt met een probleem op bewust niveau kan zij jou hier ook in begeleiden. Je gaat samen actief op zoek naar de oplossing voor jou probleem. Aan de hand van verschillende coaching technieken en een multidisciplinaire manier van werken gaan we zo snel mogelijk op zoek naar de beste manier. Haar directe manier van werken, zorgt voor een snelle en efficiënte aanpak. Zit je met iets? Laat het niet hangen, pak het aan!

''De enorme creativiteit en fantasiewereld, de voldoening die je eruit haalt, je helemaal inleven in de belevingswereld van het kind. Het werken met kinderen is me al snel beginnen fascineren. Daarom heb ik er voor gekozen me te specialiseren in het werken met kinderen via hypnose."

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.S. (SHANA)-ROOMERS.2016-01-01.4U5F2T N/A
Persons | full certified Childcoach ICR.CHILDCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.S. (SHANA)-ROOMERS.2016-01-01.0E1J7M N/A

Contact S. (Shana) Roomers

  • How can i help you