S. (Sandra) Bakker

 S. (Sandra) Bakker
S. (Sandra) Bakker
Description
HVNL / ICR hypnose coach, NLP Coach en Gewichtsconsulent, Sandra Bakker

Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Sandra Bakker en ik heb Hypnose Pratijk Sandra opgestart, omdat ik graag mensen wil helpen en hypnose en NLP Coaching prachtige tools zijn om te gebruiken! Vooral mensen die in deze (te) drukke maatschappij door de bomen het bos niet meer zien kunnen veel baat hebben bij hypnose en coaching. Daarnaast ben ik ook gewichtsconsulent en kan ik veel advies geven over afvallen en een gezonde levensstijl.

Ik ben afgestudeerd Internationaal Register Hypnotherapeut, NLP Coach en gewichtsconsulent. Mijn werkwijzen en ideeën zijn er om mensen doelgericht te kunnen helpen. Dus geen poespas, maar samen naar de kern toe. Hypnose Praktijk Sandra staat voor het opmaken van de balans in jouw leven.

Is er wel tijd om de balans op te maken? JA!

Sommige mensen krijgen pas de tijd om de balans op te maken als het al te laat is.
Gewoon maar doorgaan en alle tekenen van het lichaam en geest negeren lijken in onze aard te gaan zitten, maar kost jaren van herstel. Wat ik met de aanpak in mijn praktijk wil bereiken is dat men eerder symptomen van stress of ongezond leven kan erkennen, zodat een lange weg terug niet nodig is.
Hypnose Praktijk Sandra gaat met jou de balans weer opmaken door je bewust te laten worden van je zintuigen en het leven in het hier en nu.

Door je goed te voelen en positief in het leven te staan kun je veel meer bereiken dan met je oogkleppen op door te daveren met de kudde mee. Durf jezelf te zijn en je zult zien dat je dan zelf een kudde creëert! Mensen volgen graag inspirerende mensen en ook jij kunt een prachtig, inspirerend, ontspannen en gezond mens zijn.

Hypnose Praktijk Sandra kan jou hierbij helpen! Door middel van hypnose, coaching of gewichtsconsultatie kunnen we het probleem zelf snel en doeltreffend aanpakken en op weg gaan naar een gezond leven.

Wie wil er niet méér ontspannen en zelfverzekerder door het leven? Het “lekker in je vel” concept kan iedereen leren! Hou mijn website, Facebook en Twitter in de gaten! Regelmatig komen er leuke acties voorbij.

Voor meer informatie of een intakegesprek over jouw probleem of klacht kun je altijd contact met mij opnemen. Onder het kopje “contact” en op de homepage van de website vind je alle gegevens. Als je wilt kun je ook het contactformulier invullen en zal ik zo snel mogelijk reageren.

Website: www.hypnosepraktijksandra.nl
06-51373328

Hartelijke groet, Sandra

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified NLP coach ICR.NLP COACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.S. (SANDRA)-BAKKER.2022-01-01.S6SQQS 2028-01-01
ICR coach | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.S. (SANDRA)-BAKKER.2022-01-01.3V9S7Q 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact S. (Sandra) Bakker

  • How can i help you