B.C. (Linda) van der Linden - Nijman

 B.C. (Linda) van der Linden - Nijman
B.C. (Linda) van der Linden - Nijman
Description
Over Feel-Fine

Mijn naam is Linda van der Linden-Nijman. Ik ben Internationaal Register Hypnotherapeut, gecertificeerd NLP Master, IEMT Master Old pain 2 go therapeut en daarnaast trainer.

Sinds 2008 heb ik mijn praktijk “Feel-Fine” aan huis in een statig pand aan de Maaskade te Rotterdam. Bij Feel-Fine kunt u terecht voor Hypnotherapie, Coaching en Training.

Passie

Mijn passie bestaat uit het mensen weer in hun kracht zetten door zelf hun hulpbronnen in te laten zetten en zo zelf de oplossing te genereren voor gedragsverandering. Ik besloot om me te scholen in het werken met oplossingsgericht coachen en NLP. Ik heb de opleiding NLP als coach afgerond en geleerd te werken met NLP, Time Line Therapy, IEMT, Hypnototherapie en Old Pain 2 G al naar gelang de aard van de belemmering.

Hypnotherapie

Aangezien hypnose mij heeft laten zien wat een krachtig middel dit is om in het zetten bij velerlei belemmeringen waar mensen tegen aanlopen, heb ik mij in deze techniek verder geschoold. Inmiddels ben ik Internationaal Register Hypnotherapeut en heb ik diverse masterclasses gevolgd, zoals stoppen met roken, afvallen, virtuele maagband consulent, hypnose met kinderen en het werken met het Jeffrey Stephens protocol.

Coaching

Naast het coachen van volwassen, coach ik ook kinderen.

Kinderen

Oorspronkelijk kom ik uit het onderwijs waar ik jarenlang heb gewerkt als leerkracht, intern begeleider, zorgcoördinator en ambulant begeleider. Kinderen begeleiden neemt een belangrijke plaats in mijn leven in. Hoe eerder kinderen weer onbevangen kunnen leven des te beter. Vandaar dat ik ze bijsta met hypnose, coaching en training. En elke dag verheugd het mij om te zien dat je net dat ene schakeltje weer helpt repareren dat los is geraakt. Een mooier doel is er niet!

Trainingen

Naast hypnotherapie en coaching voor volwassenen en kinderen, geef ik verder diverse trainingen voor volwassenen, zoals de train de trainer Faalangsttrainer en de opleiding ontspanningscoach.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.B.C. (LINDA)-VAN DER LINDEN - NIJMAN.2019-04-01.WBSQHD 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact B.C. (Linda) van der Linden - Nijman

  • How can i help you