R. (Roelof) Vos

mr. R. (Roelof) Vos
mr. R. (Roelof) Vos
Description
Roelof Vos | partner Hertoghs Advocaten

Roelof Vos is partner en inmiddels ruim 20 jaar advocaat. Hij is als fiscaal advocaat gespecialiseerd in Indirecte Belastingen en richt zich bij Hertoghs advocaten vooral op de uitbouw van de fiscale procespraktijk op het terrein van BTW en douane. Roelof is tevens actief als ADR / MFN registermediator bij Partner-mediation.

“Het belang van mijn cliënt staat voorop; ik verdedig dat belang tijdens onderhandelingen als het kan en hard in een procedure als dat moet.”
Roelof is secretaris van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-belastingkundigen en bestuurslid bij de Vereniging van Fiscale Mediation. Verder is hij lid van de Vereniging voor Belastingwetenschap en de Vereniging van Vastgoed Fiscalisten. Daarnaast doceert Roelof Moot Court aan de Leiden University en Procesvoering bij de Stichting Opleiding Belastingadviseurs.

Roelof studeerde Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is bezig met een promotieonderzoek omtrent ‘Fiscale neutraliteit in de omzetbelasting’ aan de Tilburg University.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.R. (ROELOF)-VOS.2017-08-01.2X9C3L 2025-01-01

Contact R. (Roelof) Vos

  • How can i help you