P.A.M. (Peter) Mensink

 P.A.M. (Peter) Mensink
P.A.M. (Peter) Mensink
Description
Peter Mensink

voetzoolreflexmassage, ooracupunctuur, lichaamsmassage, reikimaster, stoelshiatsu, hypnotherapie

Welkom bij Triquetra-Massage ( spreek uit: Triekwétra-Massage )

Pijnlijke nek, terugkerende hoofdpijn , zere rug en/of schouders, burnout, onrust ??. Triquetra-Massage kan u helpen de pijn te verlichten én samen te zoeken naar de OORZAAK van de klachten.
Natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen om heerlijk te ontspannen middels een massage.


In alle bescheidenheid kan ik zeggen dat ik inmiddels een brede cliëntenkring heb opgebouwd met tevreden cliënten. Cliënten die soms maandelijks terugkomen voor een heerlijke massage. Een welverdiende 'APK' voor je llijf en niet te vergeten je geest !

Inmiddels is het winter . Het gemis aan de zon maakt dat we ons niet altijd 'happy' voelen.
Wat kan het dan lekker zijn om je ogen te sluiten en heerlijk te ontspannen. Waar kan dat beter dan op de massagetafel van Triquetra-Massage?!! Sluit je ogen en relax terwijl je een voetmassage, lichaamsmassage en een reikibehandeling ontvangt. Ontspanning 2.0 zou ik zeggen,
Behalve ontspanning kunt u natuurlijk ook terecht voor pijnlijke spieren, waar overigens het merendeel van de cliënten last van heeft (triggerpoints)

Beleef deze ontspanning in de praktijkruimte van Triquetra-Massage. Laat lichaam en geest lekker in balans brengen door middel van een voetreflexmassage, een rug/nekmassage of een reikibehandeling. Of kies voor een combibehandeling die de meerderheid van de huidige cliënten zeer waardeert.

Behalve ontspanning kunt u ook onder andere terecht voor ONDERSTEUNING bij het STOPPEN MET ROKEN of AFVALLEN , HOOIKOORTS, RUGKLACHTEN, VERMOEIDHEID, STRESS. HYPNOSE en met name- in combinatie met massage- is een fantastisch middel gebleken.

Ik maak ook gebruik van OORACUPUNCTUUR . De resultaten zijn veelbelovend, soms zelfs spectaculair. Nogmaals het is een ondersteunend middel; u moet echt de wil hebben om te stoppen met roken of willen afvallen !

Currently working with

Name Place Website
Triquetra Massage | Peter Mensink 3626, Boterzwin, Julianadorp, Den Helder, North Holland, Netherlands, 1788WL, The Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
Certification (full) Hypnosis-coach ICR.HYPNOSIS-COACH.CERTIFICATION (FULL).P.A.M. (PETER)-MENSINK.2022-01-01.FXMDKQ 2028-01-01

Contact P.A.M. (Peter) Mensink

  • How can i help you