J.G.A. (Johan) Bosveld

 J.G.A. (Johan) Bosveld
J.G.A. (Johan) Bosveld
Description
Johan Bosveld, financieel scheidingsplanner

Johan bosveld, financieel scheidingsplannerJohan Bosveld heeft samen met zijn echtgenote in 2005 het huidige kantoor opgericht onder de naam "scheiden doe je samen”. Zijn gedrevenheid om cliënten te voorzien van alle benodigde informatie om financieel weer zo optimaal mogelijk een nieuwe toekomst op te kunnen bouwen, is mede het gevolg van het feit dat Johan in het verleden ook zelf een scheiding heeft meegemaakt en tevens vader is.

De opleiding financiële planning, gevolgd bij Elsevier Baard opleidingen, welke met goed gevolg is afgerond, stelt Johan in staat om mensen een goed financieel advies te kunnen geven. Ook fiscale aspecten die bij een echtscheiding voor de nodige positieve, maar helaas ook negatieve gevolgen kunnen leiden zullen worden benoemd en daar waar mogelijk aangepast binnen de wettelijke mogelijkheden die er zijn. Bijvoorbeeld bij betaling van alimentatie. Verder volgt Johan jaarlijks de benodigde specialisatie cursussen, meestal samen met familierechtadvocaten en andere specialisten, om op het gebied van het berekenen van alimentatie, huwelijksvermogenrecht en rechtspraak volledig "up to date” te blijven.

Daarnaast is Johan ook geregistreerd ADR Register mediator / MfN mediator met een accreditatie familie recht en is hij als trainer voor mediation opleidingen verbonden aan het opleidingsinstituut LifeMediation.

Zijn kracht is dan ook om samen met cliënten snel en zorgvuldig financiële overzichten te maken, waardoor cliënten weer snel weten waar zij aan toe zijn en weer toekomstgericht bezig kunnen zijn (bv. aankoop van een woning).

Ook voor Johan geldt dat het van het grootste belang is dat mensen zich op gemak voelen en niet schromen om alle vragen omtrent de financiële afwikkeling van een echtscheiding zonder terughoudendheid aan hem kunnen vragen. Hij begrijpt als geen ander dat deze materie meer vragen dan antwoorden oproept.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.J.G.A. (JOHAN)-BOSVELD.2018-04-01.4F8T7Y 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.G.A. (Johan) Bosveld

  • How can i help you