R. (Regi) Melcherts

drs. R. (Regi) Melcherts
drs. R. (Regi) Melcherts
Description
egi Melcherts

Drs. Regi Melcherts is gefascineerd door groei: "En groei hoeft niet altijd "meer" te zijn". Hij is de drijvende kracht achter SCG | Strategisch Coachen Groep. Hij is specialist in Strategisch Coachen en Strategisch Leiderschap, internationaal docent en adviseur. Als voormalig top-judoka weet Regi dat hindernissen er zijn om te overwinnen. Hij stopt niet bij het bedenken van een strategie, maar gaat door tot die volledig is gerealiseerd.

Regi startte zijn carrière als ondernemer in de zorg. In 1992 richtte hij OCA op. Hij ontwikkelde een innoverend resultaatgericht zorgconcept, bracht dit succesvol in de markt en leidde de groei van de organisatie. Wat begon als een regionaal behandelcentrum, is uitgegroeid tot een erkende landelijke zorginstelling met 23 multidisciplinaire revalidatiecentra.

In de periode 2009-2010 nam hij afscheid van OCA en zette het concept Strategisch Coachen in de markt. Strategisch Coachen blijkt een groot succes. Klanten noemen Regi een natuurtalent in het ontwikkelen van concepten en het strategisch sturen van processen. Hij komt snel tot de kern en heeft oog voor zowel de zakelijke, als de menselijke kant van een organisatie.

Regi kan u op een onorthodoxe, vernieuwende en inspirerende manier naar een nieuwe visie en strategie leiden. Als docent verzorgt hij in binnen- en buitenland op maat gesneden opleidingen voor uw (top)management. Regi is daarmee een graag geziene gast in de boardroom. "DO-ing Good" is zijn motto.

Zijn passie: "The Art of Growing".

Currently working with

Name Place Website
Strategisch Coachen Groep 8, Biltseweg, Bosch en Duin, Zeist, Utrecht, Netherlands, 3735 MC, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.R. (REGI)-MELCHERTS.2019-03-01.JEAWVN 2025-01-01
ICR coach | full certified Businesscoach ICR.BUSINESSCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.R. (REGI)-MELCHERTS.2019-03-01.6YOHFF 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact R. (Regi) Melcherts

  • How can i help you