E.J. (Erik) Vonk

mr. E.J. (Erik) Vonk
mr. E.J. (Erik) Vonk
Description
Erik Vonk heeft als belastingadviseur en later ook als advocaat jarenlang ervaring op kunnen doen bij gerenommeerde kantoren zoals PWC (als belastingadviseur) en Dommerholt Advocaten (als advocaat).

De combinatie van kennis van zowel het belastingrecht als het ondernemingsrecht maken dat Erik het geheel goed kan overzien. Het komt in de praktijk vaak voor dat bij een op zich goed advies van een fiscalist geen of te weinig rekening wordt gehouden met de civielrechtelijke kant van de zaak of, andersom, een op zich goed advies van een advocaat ongewenste fiscale gevolgen met zich meebrengt. Alleen door beide rechtsgebieden (ondernemingsrecht en fiscaal recht) te combineren kan een voor de klant optimaal resultaat worden bereikt

Erik bekijkt uw juridische mogelijkheden of geschillen in de eerste plaats met een scherpe analytische en juridische blik. Maar daarnaast heeft Erik ook veel gevoel en oog voor onderliggende belangen en verhoudingen. De dienstverlening van Erik richt zich in de eerste plaats op ondernemers. Hij heeft ruime ervaring met het begeleiden van bedrijfsovernames, van onderhandeling tot en met overeenkomst.

Als werkgebied heeft Erik Vonk niet alleen Noord Oost Groningen en de stad Groningen, waar hij tevens woont, maar daarnaast ook de rest van Nederland. Dat laatste komt in de praktijk meestal voor als in een dossier zowel kennis van ondernemingsrecht als kennis van het belastingrecht (fiscaal recht) wenselijk is.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.E.J. (ERIK)-VONK.2019-06-01.EOA4M0 N/A

Memberships and specialisms

Contact E.J. (Erik) Vonk

  • How can i help you