C.M. (Chantal) Jongbloed

 C.M. (Chantal) Jongbloed
C.M. (Chantal) Jongbloed
Description
Welkom, mijn naam is Chantal Jongbloed en met ‘Samen Praten’ heb ik mijn praktijk opgericht in mediation met een specialisatie in familiemediation.
Dagelijks werk ik aan mijn missie om ouders te begeleiden in een periode waarbij het misschien even niet gemakkelijk is om met elkaar op een juiste manier te communiceren door de (aanstaande) scheiding dan wel relatiebreuk. Als mediator begeleid ik de gesprekken en reik handvaten aan zodat de huidige situatie besproken kan worden, hoe jullie de toekomst zien en dat het jullie eigen afspraken zijn die op papier worden gezet.

Als familiemediator zet ik mij in voor mijn visie, dat kinderen die met een scheiding te maken krijgen niet belast worden met “volwassenen problemen” en dat de ouders vanuit deze rol goed kunnen overleggen met elkaar. We bouwen aan de toekomst van jullie kind(-eren) en een breuk tussen ouders is voor iedereen een verdrietige situatie maar een vraag die we ons moeten stellen is de volgende, “hoe willen we dat ons kind terugkijkt op deze periode?”
Door deze vraag centraal te stellen wil ik jullie als ouders begeleiden in deze periode want als jullie stoppen als partners, jullie gaan door als ouders.

Natuurlijk kan mediation ook ingezet worden vóór de breuk in de relatie definitief is, pre-mediation, als onafhankelijke derde partij kan ik handvaten aanbieden zodat jullie het tij hopelijk nog kunnen keren. Noem het een APK voor de relatie, met wat kleine reparaties kunnen jullie samen verder de toekomst in.

Bij iedere mediation is het van groot belang dat zowel de praktische als financiële zaken goed geregeld worden en misschien willen jullie na de scheiding enkel hier begeleiding bij in de vorm van praktische mediation.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek, kosteloos!

Currently working with

Name Place Website
Samen Praten | Chantal Jongbloed 8, Prins Willem-Alexanderstraat, Buurmalsen, West Betuwe, Gelderland, Netherlands, 4197 BR, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.C.M. (CHANTAL)-JONGBLOED.2019-03-01.RKMBTL 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact C.M. (Chantal) Jongbloed

  • How can i help you