R.A.G. (Raymond) Berkenbosch

 R.A.G. (Raymond) Berkenbosch FFP
R.A.G. (Raymond) Berkenbosch FFP
Description
Na jarenlange ervaring in adviserende financiële functies binnen het bank- en verzekeringswezen, ontstond bij mij de wens om mijn financiële kennis ook daarbuiten en onafhankelijk van product leveranciers toe te passen. Het advies moet naar mijn idee altijd in het belang van de klant zijn!

Het fascineert mij om mensen te kunnen helpen door de daadwerkelijke wensen en doelen boven water zien te krijgen en deze uiteindelijk ook te kunnen verwezenlijken.

Goed verdiepen en je in kunnen leven in elke situatie is hierbij essentieel. Wat zijn de doelen en drijfveren, maar misschien nog belangrijker, waarom denkt men zoals men doet. Er zijn per slot van rekening meerdere wegen die naar Rome leiden. Vanuit deze visie is solutio opgericht, ontzorgen…

Ik ben gecertificeerd financieel planner (FFP), erkend hypotheekadviseur (SEH) en bij het ADR International Register gecertificeerd als ADR Registermediator (met accreditatie Familymediator), ADR Registerconflictcoach, ADR Registeronderhandelaar, ADR Registerarbiter.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.R.A.G. (RAYMOND)-BERKENBOSCH.2014-12-01.7X5Q8K 2025-01-01

Contact R.A.G. (Raymond) Berkenbosch

  • How can i help you