K. (Karen) Verhoef

mr. K. (Karen) Verhoef
mr. K. (Karen) Verhoef
Description
Over Karen Verhoef

Na mijn studie rechten aan de Open Universiteit heb ik bij het ADR Instituut in Amsterdam de opleiding tot legal mediator gevolgd. Ik ben heel blij dat ik deze uitgebreide opleiding heb gedaan, omdat alle ins en outs van het vak zijn behandeld. Daarna heb ik diverse aanvullende opleidingen en workshops gevolgd en dat doe ik nog steeds. Jaarlijks kies ik een aantal interessante trainingen uit om mijn kennis uit te breiden of op te frissen.

Als ADR/MfN-registermediator werk ik volgens de strenge regels van ADR Register en MfN (Mediators Federatie Nederland) en ben ik verplicht jaarlijks PE-punten te behalen, voldoende mediations te begeleiden en intervisiebijeenkomsten te volgen. Op deze manier houd ik mijn kennis op peil en zijn cliƫnten ervan verzekerd dat ze een goede begeleiding krijgen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een ADR/MfN-registermediator. Daarnaast ben ik verbonden aan gecertificeerdemediators.nl, een landelijke organisatie van mediators, waarvoor ook de strengste eisen gelden. Al vanaf het eerste moment dat ik met mediation in aanraking kwam, wist ik: dat is iets voor mij. Vaak wordt gedacht dat mediators van conflicten houden, maar het tegendeel is waar. Juist het begeleiden van mensen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing voor hun probleem, daar doe je het voor. Mediation is niet soft. Het is mooi om te zien hoe mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten om er samen uit te komen. Het is een prachtig vak en het geeft veel voldoening als een mediation tot een goed einde wordt gebracht. Vaak staan mensen verbaasd hoe snel mediation tot een oplossing kan leiden. Elke mediation is weer anders en je weet nooit precies wat er gaat gebeuren, dat houdt het voor mij spannend.

Currently working with

Name Place Website
Circles Mediation | Karen Verhoef 2B, Bergstraat, Komponistenbuurt, Ede, Gelderland, Netherlands, 6711 DD, Netherlands
AMV Opleidingen BV 16, Zuidkil, Papendrecht, South Holland, Netherlands, 3356 CS, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.K. (KAREN)-VERHOEF.2019-10-01.5OZZPD 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact K. (Karen) Verhoef

  • How can i help you