N.R.L. (Neela) Gajadhar

 N.R.L. (Neela) Gajadhar
N.R.L. (Neela) Gajadhar
Description
OVER NEELA

De uitdaging waar je nu voor staat is groot. Terecht als je jezelf dan ook afvraagt welke rol ik daarin kan spelen. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam binnen de sociale sector, waarbij ik concrete en constante ondersteuning biedt bij situaties die onoplosbaar lijken. In de afgelopen jaren heb ik een brede kennis opgedaan binnen het sociaal domein en geleerd dat voor iedere situatie een oplossing bestaat.
Gedurende mijn tijd in de sociale sector heb ik met zeer diverse mensen mogen werken; van jongeren tot ouderen en van mensen met een handicap tot mensen die er niet in slagen een bevredigende baan te vinden. Allemaal unieke mensen met een eigen uitdaging.

MIJN VISIE
Ik wil optimaal zorg kunnen verlenen aan hen die dit het hardst nodig hebben. Daarom heb ik recent besloten om als zelfstandige verder te gaan. Vanuit deze positie kan ik intensiever samen met jou het veranderingsproces doorlopen; dus niet alleen meedenken over een ideale eindsituatie, maar ook actief hieraan meewerken.

MIJN MISSIE
Als coachbegeleider heb ik het doel om negatieve uitdagingen om te zetten naar een voor jou controleerbare situatie. Het coachingsproces richt zich er dan ook op om van jou een sterker mens te maken, iemand die uitdagingen en belemmeringen overwint!
Omdat geen mens hetzelfde is, richt ik me op het leveren van maatwerk. Tenslotte kunnen we de zaken alleen keren door jouw eigen, innerlijke kracht te gebruiken. Uiteindelijk ben jij je eigen therapeut en ik een hulpmiddel dat jou laat inzien hoe je je eigen kracht kunt gebruiken om de situatie te veranderen.

Wanneer je er klaar voor bent om jouw uitdagingen het hoofd te bieden, nodig ik je graag uit om – geheel vrijblijvend – een kennismakingsgesprek met mij aan te gaan.

Je staat er namelijk niet alleen voor.

Currently working with

Name Place Website
Innermost | Neela Gajadhar Office S, Philitelaan, Strijp S, Strijp, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5617AL, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Coach ICR.COACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.N.R.L. (NEELA)-GAJADHAR.2020-02-01.IBNLB9 2026-01-01
ICR coach | associate certified Inheritance coach ICR.INHERITANCE COACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.N.R.L. (NEELA)-GAJADHAR.2020-02-01.5PMAPX 2026-01-01

Memberships and specialisms

Contact N.R.L. (Neela) Gajadhar

  • How can i help you