KindercoachFiona | Fiona de Jong - Kiers

KindercoachFiona | Fiona de Jong - Kiers
KindercoachFiona | Fiona de Jong - Kiers

Postal Address
Wetterwille 2
8401GB Gorredijk
Netherlands

Visiting Address
2, Wetterwille, Gorredijk, Opsterland, Frisia, Netherlands, 8401 GB, Netherlands

T: +31(0)6 43540619
M: +31(0)6 43540619
Description
Heeft jouw kind concentratieproblemen of andere zorgen?
Voelt jouw kind zich niet helemaal gelukkig? Loopt hij of zij steeds tegen dezelfde problemen aan? Voel jij je gefrustreerd en machteloos en zit je al met de handen in het haar? Je wilt het beste voor je kind, maar wat als dat steeds maar niet lukt?

Misschien heeft je kind concentratieproblemen op school of andere problemen waar je samen niet uitkomt. Problemen waar je je best zorgen over maakt.
Hoe fijn zou het zijn om ook over de moeilijke dingen, makkelijker met je kind in gesprek te komen zodat je je kind beter kunt helpen?

Als ervaren kindercoach voor basisschoolkinderen help ik jullie graag op weg naar een toekomst vol groei en vertrouwen. Ik geef je daarom gratis zeven gouden tips die je op weg kunnen helpen om nou echt eens die eerste stap te zetten. Een stap naar verbinding en een ontspannen contact met je kind, waardoor het lekkerder in zijn of haar vel komt te zitten en jullie makkelijker met dingen kunnen omgaan.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).KINDERCOACHFIONA-FIONA-DE-JONG-KIERS.2019-01-01.OQH7KA 2025-01-01

Contact KindercoachFiona | Fiona de Jong - Kiers

  • How can i help you