Trill's | Mieke Spanhove

Trill's | Mieke Spanhove
Trill's | Mieke Spanhove

Postal Address
Wellingtonstraat 96
8400 Oostende
Belgium

Visiting Address
Wellingtonstraat 96, Oostende België

T: +32(0)474714388
M: +32(0)474714388
Description
Trill's Life Changing Center, Trill's R.B.C. protocol Decoder Game is een educatief bordspel. Een hulpmiddel die speciaal is ontwikkeld voor jou als therapeut die werkt met kinderen, jongeren en volwassenen.
Depressie, psychische problemen, lichamelijke problemen, ingrijpende gebeurtenissen zoals het overlijden van een dierbare of een scheiding zijn met dit spel bespreekbaar.
De spelvorm maakt het gemakkelijker voor mensen om erin mee te gaan. Je hebt geen hele verhalen nodig om jouw cliënt te helpen bij hetgeen ze hebben meegemaakt of doorstaan.
Dit alles vraagt om een opleiding om jouw cliënten goed te begeleiden. Zo werk je in iedere sessie echt doeltreffend. Samen met jouw cliënt ontdek je van waar het probleem afkomstig is en je komt dus ook echt bij de oorzaak uit. Jouw cliënt wordt zich echt bewust en zo ontstaat ook echt een gevoel dat er iets bereikt wordt samen met jou als therapeut. Zo mooi dat beide partijen hier zoveel voldoening uit kunnen halen!
Deze opleiding levert jou als therapeut heel wat op. Een echt waardevol bordspel met geweldig materiaal en daarnaast de mogelijkheid om verder te blijven studeren omdat het mentaal welzijn, het lichaam en de geest nooit stopt.
Dit alles kan op een spelenderwijze manier worden toegepast om zo bij de oorzaak van elk probleem te komen. Een echte boost voor jouw praktijk omdat jij ieder persoon op een hele unieke manier kan helpen. Jouw cliënten krijgen weer de krachten die ze nodig hebben om de draad van hun leven weer op te pakken. Jij krijgt een mooi einde van een verhaal die eindigt in succes!
Naast dit alles krijg jij ook nog twee hele mooie en effectieve tools mee. Deze zijn nodig om jouw cliënt verder te coachen. Daarnaast nog verschillende audio's die voor verdere ondersteuning zorgen enz.
Kijk voor meer info op onze website.

Certificates

Name Number Valid till
Registratie (bedrijf organisatie) Geregistreerd bedrijf/organisatie .GEREGISTREERD BEDRIJF/ORGANISATIE.REGISTRATIE (BEDRIJF ORGANISATIE).TRILLS-MIEKE-SPANHOVE.2020-06-01.0WS8PK 2025-01-01

Contact Trill's | Mieke Spanhove

  • How can i help you