Werkcontact BV | Joep Herni

Werkcontact BV | Joep Herni
Werkcontact BV | Joep Herni

Postal Address
Ceresstraat 13
4811 CA Breda
Netherlands

Visiting Address
Drie Hoefijzers, Brouwhuisplein, Station, Centrum, Breda, North Brabant, Netherlands, 4811DN, Netherlands

T: +31(0)88 033 30 08
M: +31(0)6 14759412
Description
Outplacementbureau Werkcontact biedt sinds 2003 professioneel en succesvol outplacement aan in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland en Noord-Brabant.

OUTPLACEMENTBUREAU.NL
Outplacementbureau Werkcontact
Ontslagen worden is eigenlijk nooit leuk, wat de reden daarvan ook is. Maar als het dan toch gebeurt is het fijn wanneer u gebruik kunt maken van outplacement. Een outplacementtraject kan bij ontslag zelfs als bevrijdend werken, want misschien voelde u zich al een tijdje niet zo prettig meer in uw baan en verlangt u naar een frisse start elders. De outplacementcoaches van Outplacementbureau Werkcontact kunnen u daarbij helpen want met outplacement via Werkcontact komt u niet alleen sneller aan een baan, maar wordt u ook geholpen met het bemachtigen van een nieuwe baan die bij u past en duurzaam is.

Werkcontact, schakel voor werkgever en werknemer
Bij Werkcontact kunt u terecht voor professionele dienstverlening in outplacement, re-integratie, jobcoaching en loopbaanbegeleiding. Met jarenlange ervaring en expertise over de huidige arbeidsmarktsituatie worden onmogelijkheden vertaald naar mogelijkheden. De doelstelling van Werkcontact is om mensen aan nieuw en duurzaam werk te helpen.

Het volgen van een traject mag best leuk zijn
Onze begeleiding is laagdrempelig, professioneel en adequaat. We helpen u niet alleen goed op weg, maar zoeken met u mee naar geschikte vacatures, bemiddelen actief en hanteren een zeer persoonlijke benadering. Daarbij bieden we diverse, op maat gesneden, outplacementtrajecten aan. Van zeer uitgebreide trajecten waarin meerdere trajectonderdelen worden ingezet tot kortere trajecten waarbij sprake is van begeleiding en ondersteuning op iets heel specifieks. En indien u zich geen intensief en uitgebreid maatwerktraject kunt veroorloven of daar geen behoefte aan heeft, biedt ons verkorte outplacementtraject wellicht uitkomst. Dit is een kort en intensief traject waarin u in korte tijd klaargestoomd wordt voor de arbeidsmarkt anno nu.

Welk traject u ook volgt, Werkcontact helpt u graag bij het vinden van uw nieuwe baan. Dat doen we van uit onze kennis en ervaring. En met plezier. Want het volgen van een outplacementtraject mag best leuk zijn.

Ervaren coaches & individueel maatwerk
Werkcontact helpt u graag uw ambities waar te maken. Dat doen we met een team van ervaren en deskundige adviseurs die beschikken over een groot en actief netwerk, een goed beeld hebben van de lokale arbeidsmarkt en alles weten van solliciteren anno nu. Onze outplacementbegeleiding en bemiddeling is altijd individueel gericht, ook wanneer het outplacement voor groepen betreft. Mensen zijn immers verschillend en hebben dus ook verschillende wensen en mogelijkheden.

Geen copy-paste, maar outplacement op maat dus. En dat zien we terug in onze resultaten want we behoren al jaren tot de best scorende outplacementbureaus van Nederland. Zo hadden we afgelopen jaar wederom een plaatsingspercentage van bijna 90 procent en vonden onze cliënten veelal binnen 6 maanden een nieuwe passende baan elders. En dat geldt dus ook voor de 40- en 50 plussers die wij begeleiden, want hoewel onze methodiek ook voor jongere kandidaten succesvol is gebleken, werken wij vooral voor de ‘oudere’ en meer ervaren werknemer.

Duurzaam outplacement met trajectgarantie
Outplacement is in de visie van Werkcontact pas echt geslaagd wanneer de nieuw verkregen baan ook echt duurzaam is. Daarom heeft Werkcontact de terugkeergarantie in traject geïntroduceerd: in het geval dat de nieuwe functie onverhoopt mislukt of de nieuw verkregen arbeidsovereenkomst (ook na een jaar gewerkt te hebben) niet wordt verlengd, helpen wij de kandidaat kosteloos opnieuw bij het zoeken naar een nieuwe baan. De trajectgarantie is van toepassing op al onze outplacementtrajecten.

Praktisch aanpak
Loopbanen verlopen niet altijd voorspelbaar en lineair en de keuze voor outplacement wordt vaak gemaakt op een moment waarop zich belangrijke loopbaanvragen aandienen. Het zijn vaak cruciale sleutelvragen als wat kan ik en wat wil ik? Outplacement en/of loopbaanbegeleiding kan worden ingezet bij praktische vragen, zoals het in kaart brengen van capaciteiten en talenten en het uitstippelen van de volgende carrièrestap en verdere koersbepaling, maar ook bij het opstellen van een goed CV, het schrijven van een sollicitatiebrief of het zoeken naar geschikte vacatures.

Outplacement en loopbaanbegeleiding kent dus vele vormen. Wij van Outplacementbureau Werkcontact hanteren in ons programma aanbod graag een professionele en vooral praktische benadering. Op die manier helpen wij honderden werknemers per jaar snel en vakkundig met het vinden van een duurzame baan elders!

Transitievergoeding & outplacement
Sinds enige jaren is er nieuwe wetgeving van kracht waarbij de ontslagvergoeding wordt bepaald aan de hand van de transitievergoeding waar men recht op heeft.
In principe bedraagt de transitievergoeding 1/3 maandsalaris per dienstjaar. Indien de werknemer langer dan 10 jaar in dienst is bij zijn werkgever wordt voor die jaren daarna een half maandsalaris gereserveerd. Daarnaast geldt nog een extra vergoeding voor 50 plussers.

Transitievergoeding berekenen
De transitievergoeding is eigenlijk niet bedoeld als ontslagvergoeding, maar is een bedrag dat de werknemer meekrijgt om hulp in de vorm van outplacement en/of opleiding in te kopen.
Vaak worden de kosten van outplacement door de werkgever al ingehouden op de transitievergoeding.
Als werknemer krijgt u bij ontslag outplacement aangeboden wat u als het ware (indirect) vaak zelf al heeft betaald. De hoogte van uw transitievergoeding kunt u hier berekenen.

Contact & informatie
Bent u werknemer of werkgever en wilt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van outplacement?

Neem dan contact met ons op door te bellen met: 088-033 30 08 of maak gebruik van het contactformulier rechts op deze website.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.WERKCONTACT-BV-JOEP-HERNI.2020-01-15.EHHSMA 2026-01-01

Contact Werkcontact BV | Joep Herni

  • How can i help you