P. (Paola) Pisu

 P. (Paola) Pisu
P. (Paola) Pisu
Description
Paola Pisu

Als coach en hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het zichtbaar maken van jouw innerlijke, onbewust patronen.

Kenmerkend voor mij zijn mijn enthousiasme en professionaliteit bij het krachtiger maken van mensen. Waarbij jij overigens altijd de regie en de controle houdt! Mijn nuchtere, aardse kijk en gevoel voor humor komen daarbij goed van pas. Ik ben een bewogen mens die, in samenwerking met jou, gaat voor de verbeteringen die jij wilt.

Ruime ervaring

Al in 1998 voerde ik mijn eerste coachtraject uit en dat was de aanleiding om de 3,5-jarige post-hbo Couching & Counseling bij het Europees Instituut (nu de Baak) te volgen. Die rondde ik in 2002 al met succes af met een specialisatie in werkgerelateerde hulpvragen.

Sinds 2001 werk ik al als trainer, ontwikkelaar en coach. In 2020 voltooide ik de opleiding tot hypnotherapeut. Daarna volgde ik een aantal Masterclasses waaronder ‘regressie-therapie'.

Mijn aanpak is een mengvorm van de traditionele coaching & counseling die ik combineer met hypnose om de snelheid van inzichten, verandering en herstel te bevorderen.

Ervaringsdeskundige

In 1994/1995 kampte ik zelf met een burn-out alhoewel dat toen nog ‘zwaar overspannen’ heette. Dat was de aanleiding om het antwoord te krijgen op een aantal eigen vragen. Gelukkig kreeg ik daar professionele hulp bij en daar ben ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor. Het versterkte mijn veerkracht en energie. Het gaf me handvatten tot zelfreflectie waar ik op terugval als het nodig is.

Nice to Know

In de categorie ‘nice to know’ deel ik hier graag mijn interesses die een rol kunnen spelen in jouw helingsproces. Ik heb Italiaans roots en mijn vader is afkomstig uit Sardinië; het eiland waar zich één van de blue zones bevindt. Een plek waar mensen op een gezonde manier heel oud worden. Een gezonde, vitale levensstijl heeft mijn warme belangstelling. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en volgde masterclasses op het gebied van voeding en sport.

Een gezond leven hangt samen met een stress-vrij leven en voldoende slaap. Voor iedereen die beter wil slapen en hypnotherapie te duur is, is het mogelijk om geleide meditaties op mijn YouTube-kanaal beluisteren. Je kunt gratis abonnee worden, zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe meditaties.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (full) Hypnosis-coach ICR.HYPNOSIS-COACH.CERTIFICATION (FULL).P. (PAOLA)-PISU.2022-01-01.RAMPSK 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact P. (Paola) Pisu

  • How can i help you