W. W. (Wendy) Versteeg

 W. W. (Wendy) Versteeg
W. W. (Wendy) Versteeg
Description
ADR certified conflictcoach, (family) mediator & negotiator Wendy Versteeg

Even voorstellen:

Ik ben Wendy Versteeg, gecertificeerd en geregistreerd Mediator.

Met een achtergrond als Leidinggevende/Manager in zorg en welzijn heb ik ervaring opgedaan in het coachen en begeleiden van teams en individuele medewerkers. Door mijn werkzaamheden in voortdurend veranderende organisaties, ben ik vaardig geworden in gespreksvoering/conflictbemiddeling en heb ik medewerkers weten te inspireren, enthousiasmeren en mee te nemen in alle veranderingsprocessen. Door conflictbemiddeling tussen medewerkers onderling, in teams en tussen medewerkers en de organisatie lukte het om medewerkers weer met elkaar en de organisatie in verbinding te brengen. Niet constructief communiceren is vaak een oorzaak in het ontstaan van conflicten of een struikelblok bij het vinden van een oplossing in een conflict.

“Communicatie gaat niet over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden”
Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad voor alles wat met communicatie, psychologie en persoonlijke groei te maken heeft. Over deze thema’s heb ik vele boeken verslonden en diverse opleidingen/cursussen gevolgd. Ik heb een erkende opleiding tot mediator gevolgd en me daarna gespecialiseerd als Familie-mediator/Scheidings-mediator. Door mijn persoonlijke ervaringen begrijp ik in de rol van mediator waar beide partijen en eventuele kinderen doorheen gaan tijdens een scheiding en wat er nodig is om samen tot goede afspraken te komen.

Daarnaast beschik ik over ervaring en kennis van de complexiteit van het samengestelde gezin. Als moeder van een zorgintensief kind heb ik kennis van de vaak ingewikkelde zorgwetten en regelgevingen. Inmiddels word ik vaak gevraagd/geraadpleegd voor adviezen of verwijs ik mensen door naar de juiste loketten. Ik wil als Familie-mediator/Scheidings-mediator heel graag mijn kennis en deskundigheid inzetten om ouders met een zorgintensief kind te begeleiden, te informeren en te ondersteunen.

U kunt mij bellen bij vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.W. W. (WENDY)-VERSTEEG.2017-04-01.3H3W9H N/A

Memberships and specialisms

Contact W. W. (Wendy) Versteeg

  • How can i help you