Corrie van Pinxteren

 Corrie van Pinxteren
Corrie van Pinxteren
Description
Veerkracht Counseling & Therapie | IHR register-hypnotherapeut Corrie van Pinxteren - de Veer

UW THERAPEUT

Mijn naam is Corrie van Pinxteren (geb.1963). Ik ben gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH) gespecialiseerd in behandeling van angsten, gedragsstoornissen en verslavingen. Bij mij kunt u om hulp vragen voor vrijwel alle aspecten van uw geestelijke gezondheid. Ik heb veel ervaring met de behandeling van diverse problemen van zowel kinderen als volwassenen.

In mijn verleden had ik als tandartsassistente vele jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van angstige patiënten. Met een groot empathisch vermogen en een ontspannen, persoonlijke benaderingswijze help ik veel van deze patiënten hun angst te beheersen. Toen ik zelf in aanraking kwam met hypnotherapie was ik meteen enthousiast, dit is de manier om mensen met hun angsten te helpen en de angst definitief achter zich te laten. De kracht die hypnose heeft en de voldoening die ik hieruit haal, maakt dat ik graag mensen wil helpen.

Naast mijn baan, ben ik getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. In mijn vrije tijd zing ik en houd ik van koken. Van mij kunt u verwachten dat ik uw probleem persoonlijk en vertrouwelijk ga behandelen. Ik respecteert de privacy van mijn cliënten en zal met informatie die tijdens het werk wordt verkregen op een integere en ethische wijze omgaan.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (full) Hypnosis-coach ICR.HYPNOSIS-COACH.CERTIFICATION (FULL).CORRIE-VAN PINXTEREN.2022-01-01.MQNEUY 2028-01-01

Contact Corrie van Pinxteren

  • How can i help you