C. (Charles) van Hesteren

 C. (Charles) van Hesteren
C. (Charles) van Hesteren
Description
Charles van Hesteren is een bevlogen hypnotherapeut, ervaren Master Hypnotist en Hypnose Trainer. Hij heeft sinds 2002 ervaring in coaching en hypnotherapie. Charles is een prettige therapeut die jou daadwerkelijk probeert te helpen en bij wie je je snel op je gemak voelt. Ook brengt hij zijn kennis graag over op anderen in hypnose workshops en de 8-daagse beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut.

Het gedrag van mensen heeft altijd zijn belangstelling gehad. Hij is vooral gefascineerd door de vraag waarom mensen soms dingen doen die ze niet willen doen of waarom ze soms zijn zoals ze niet willen zijn. "Ik ben ervan overtuigd geraakt dat mensen zich in veel situaties met weinig moeite een gedrag aanleren waardoor zij het leven gecompliceerd maken.

Ik vroeg mij af of het even gemakkelijk zou zijn om het omgekeerde te doen: een vorm van gedrag aanleren waarbij we ons wél gelukkig voelen. Het antwoord is ja! Als mens kun je je gedrag inderdaad snel, efficiënt en blijvend veranderen, waardoor je weer jezelf wordt en je leven met humor en plezier kunt beleven. En zo hoort het. Het leven is niet bedoeld om daar vechtend doorheen te moeten!

Ik heb mij gespecialiseerd in het aanpakken en oplossen van angsten, fobieën en burn-out. Ik kan je helpen op een manier zoals ik zelf een angststoornis en burn-out heb overwonnen. Zonder medicatie, geen intensieve therapie, geen gewroet in het verleden of allerlei omslachtige oefeningen, maar door het inzetten van de PowerHypnose Methode (PHM). Deze methode heb ik ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen, persoonlijk én opgedaan in mijn praktijk."

Charles heeft onder andere de volgende opleidingen gevolgd en de bijbehorende diploma's en certificaten gehaald: opleiding Hypnotherapeut, opleiding Hypnose en NLP Practitioner, Master of NLP, Master Hypnotist, de opleiding tot Hypnose Trainer en IMR+Swan. Charles is IHR/iCR gecertificeerd. Zijn missie is jou te helpen op weg naar een vrij en gelukkig leven, waarvan je zelf de regie in handen hebt. Dit is ook voor jou haalbaar! Zet dus die belangrijke eerste stap en maak een afspraak!

Charles is gevestigd in Barendrecht, Zwijndrecht. Dordrecht en regio Rotterdam.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (sub scope) ICR practitioner - trainer ICR.ICR PRACTITIONER - TRAINER.CERTIFICATION (SUB SCOPE).C. (CHARLES)-VAN HESTEREN.2022-01-01.OEUNPO 2028-01-01
Certification (sub scope) ICR practitioner - mentor ICR.ICR PRACTITIONER - MENTOR.CERTIFICATION (SUB SCOPE).C. (CHARLES)-VAN HESTEREN.2022-01-01.MQUBXB 2028-01-01
ICR coach | full certified Hypnosiscoach - hypnose coach .HYPNOSISCOACH - HYPNOSE COACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.C. (CHARLES)-VAN HESTEREN.2022-01-01.1B7P1N 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact C. (Charles) van Hesteren

  • How can i help you