J.L. (Jevve) Jans

Drs. J.L. (Jevve) Jans
Drs. J.L. (Jevve) Jans
Description
Mijn naam is Jevve Jans, enthousiast psycholoog en hypnotherapeut. Zit je niet helemaal lekker in je vel waardoor je niet vooruit komt op de manier zoals jij zou willen? Wil je wel dingen veranderen maar iets houdt je tegen? Je hebt misschien al van alles geprobeerd en je hebt al veel inzichten in ‘het waarom’, maar een echte verandering vindt niet plaats?
Wil je het thema bij de wortel aanpakken, dan kan Hypnotherapie voor jou dé weg zijn om weer in je kracht te gaan staan en… verder te kunnen. Kijk naar de verschillende behandelvormen waar je voor kan kiezen op www.amaluz.nl.

De gouden draad in mijn leven is (zelf)realisatie. Al vanaf zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben geïnteresseerd in het transformeren van patronen, gedrag en reacties die niet meer passen.

Ik ben altijd graag écht in gesprek geweest, met een onderzoekende blik. Mijn levensdoel is mensen weer in hun kracht te zetten en hen te begeleiden bij diverse psychosociale -en levensvragen. Ik wil naar de kern van het thema. Wat speelt hier nu echt? Wie ben je? Hoe wil je in het leven staan? Hoe voelt het in je lijf? We hebben het hier te doen en dat werkt zoveel beter als we goed in ons lijf zitten, met een gevoel van grond te hebben onder onze voeten. Ik geloof dat we onszelf kunnen bevrijden van aangeleerde en zelfopgelegde patronen en reacties. Dan kunnen we leven in plaats van geleefd worden om in vrijheid te verbinden.

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heb ik een masteropleiding gedaan als dans -en bewegingstherapeut aan de Universiteit van Barcelona. Ik ben meerdere opleidingen gedaan tot gecertificeerd hypnotherapeut, o.a. van het Simpson Protocol Hypnosis en Quantum Healing Hypnosis Therapy.

Currently working with

Name Place Website
Amaluz | Jevve Jans 35C, Tourslaan, Achtse Barrier, Woensel-Noord, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5627 KW, Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.J.L. (JEVVE)-JANS.2018-01-01.7D8O0N 2025-01-01
ICR coach | full certified Coach ICR.COACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.J.L. (JEVVE)-JANS.2018-01-01.6F6Q2K 2025-01-01
ICR coach | medically qualified Coach | medically qualified ICR.COACH | MEDICALLY QUALIFIED.ICR COACH | MEDICALLY QUALIFIED.J.L. (JEVVE)-JANS.2018-01-01.8T4L6A 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact J.L. (Jevve) Jans

  • How can i help you