R.F. (Rembt) Sickinghe

mr. R.F. (Rembt) Sickinghe
mr. R.F. (Rembt) Sickinghe
Description
Rembt Sinckinghe

Rembt tcm is opgericht door Mr Rembt F. Sickinghe (1966). Na zijn studie in Utrecht werkte hij in diverse commerciële en leidinggevende posities in binnen- en buitenland. Hierdoor werd zijn van oudsher aanwezige interesse in het gedrag van mensen nog meer geprikkeld. Hij besloot zijn werkervaring in combinatie met zijn opleidingen tot coach en ADRMfN-registermediator te vertalen naar een formule waar samenwerken centraal staat. Hij startte in 2008 zijn eigen onderneming, Rembt trainen coachen mediation (Rembt tcm).

Bij de begeleiding van teams en individuen observeert hij een terugkerende uitdaging: 'Het is de werkrelatie tussen 2 collega’s waar steeds zoveel winst te behalen is. Maar het ontbreekt aan een gedegen instrument om hier duiding aan te geven'. Rembt Sickinghe vertaalde deze output naar een nieuw online management rapportage instrument: De Heatscan.

Rembt Sickinghe begeleidt (internationale) organisaties zoals Akzo Nobel, Robeco en Roland Berger Strategy Consultants, Tebodin, A.T. Kearney.

Certificates

Name Number Valid till
Persons | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.PERSONS | FULL CERTIFIED.R.F. (REMBT)-SICKINGHE.2011-09-01.9S8V2L N/A

Memberships and specialisms

Contact R.F. (Rembt) Sickinghe

  • How can i help you