Strategisch Coachen Groep

Strategisch Coachen Groep
Strategisch Coachen Groep

Postal Address
Biltseweg 8
3735 MC Bosch en Duin
Netherlands

Visiting Address
8, Biltseweg, Bosch en Duin, Zeist, Utrecht, Netherlands, 3735MC, Netherlands

T: +31(0)30 888 51 31
Description
We let you enjoy change!

Dat is onze filosofie. Wij begeleiden jou, je team en je organisatie naar een nieuwe groeisprong door jouw onbenutte potentieel te ontplooien. Leren is ontwikkelen.

Strategisch Coachen voor jou
Om te kunnen groeien in je leven of in je werk is het belangrijk om te blijven leren. Strategisch Coachen Groep (SCG) voorziet je in dit leerproces door jou te coachen en op te leiden. Je leert bij ons nieuwe vaardigheden en communicatietechnieken, maar belangrijker nog; je leert jezelf beter kennen. Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en welke zaken nodig, en voor jou belangrijk, zijn om je doelen te bereiken.

Strategisch Coachen voor organisaties....
Wil je op een plezierige en effectieve manier groeien met je organisatie?! Dat is de kracht van Strategisch Coachen. Wij begeleiden jou in het behalen van de beoogde bedrijfsresultaten. Vanuit een groei- en ontwikkelbenadering brengen wij mens en organisatie in beweging. Dit is uniek, want wij spelen direct in op de persoonlijke leerbehoeften en verbinden deze met jouw organisatiebelangen. We let you enjoy change!

Strategisch Coachen voor conflicten
Conflicten moeten worden opgelost om meer leed te kunnen besparen. Onze coaches zijn gespecialiseerd in het omdraaien van jouw conflict naar een positieve uitkomst. Laat het conflict een begin zijn van nieuwe groei!

Certificates

Name Number Valid till
ICR accredited training provider Accredited training provider ICR.ACCREDITED TRAINING PROVIDER.ICR ACCREDITED TRAINING PROVIDER.STRATEGISCH-COACHEN-GROEP.2019-01-01.8B8W2F 2025-01-01

Contact Strategisch Coachen Groep

  • How can i help you